Skip to content

Kalender

Här får du en överblick av till exempel våra aktiviteter, förändringar i öppettider och annat vi har på gång. 

Våra aktiviteter kommer utan kostnad och vi står även för resekostnader till och från aktiviteten för dig som bor i södra Sverige.

 

 

Söndag 11 augusti
Söndag 11/08 Malmöfestivalen
Den 11 augusti kan du uppleva vilka föreningar det finns i Malmö och självklart presenterar vi Positiva Gruppen Syd under den här dagen. Mässan blir ljuvlig med olika framträdanden på scen och mycket att upptäcka.

Kom förbi Gustav Adolfstorg i Malmö mellan kl 11.30 och kl 15.00 och möt oss!🤗
Söndag 11 augusti
Lördag 18/08
Treewalker Familjaktiviteten
Vi ser fram emot en härlig dag tillsammans hos Treewalker som är en höghöjdsbana full med sport och lek och ligger vid en härlig avskild plats i skogen vid Ålstorp utanför Löddeköpinge, ca 35 minuters bilfärd från Malmö och Lund. Höghöjdsbanan är en spännande kombination av klättring, ziplines, sport, lek och äventyr högt över marken. Du tar dig runt mellan träden på en hinderbana som består av allt från balansgång på stockar, repbroar, ziplines och spindelnät. Banorna är av olika svårighetsgrad så det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, höjdrädd eller en våghals.
Dagen bjuder in till gemenskap och utmanande aktiviteter där vi stöttar varandra och utmanar oss själva där vi får prova olika aktiviteter med goda möjligheter att anpassa svårigheten och välja själv hur man vill/kan delta.

Praktisk info
• Samlas ca 09:50 på Jörgen
Ankersgatan 12 i Malmö för gemensam avfärd och väntas åter i Malmö ca kl 16 samma dag
•Aktiviteten är kostnadsfri, medtag bekväma kläder och skor
•Vi bjuder på lunch och äter tillsammans
• Detaljerat program kommer i anslutning till evenemanget
Hör av dig via mail eller tele för anmälan samt eventuella
matallergier/specialkost:
info@pgsyd.se/0722 22 91 61.


Anmäl dig senast 11/08 Välkomna! 🤗

Läs mer om: https://treewalker.nu/
Lördag 18/08
Varje Torsdag (från 14/08) mellan kl. 13 - 16 *
Drop-in
Kom förbi på drop-in och häng med oss. Vi fikar och brukar prata om att leva med hiv eller annat som hänt eller är intressant i våra liv.

Vår adress är Jörgen Ankersgatan 12 och vi finns på 6:e våningen. Vill du kontakta oss innan kan du göra det på 0722 - 22 91 61 eller info@pgsyd.se

Hjärtligt välkommen!

* Obs - Vi håller sommarstängt tills 14/08! + Röda dagar som infaller på en torsdag är drop-in stängt.
Varje Torsdag (från 14/08) mellan kl. 13 - 16 *
När det passar dig!
Gratis träning på Friskis & Svettis
Vi erbjuder gratis medlemskap i Friskis & Svettis samt träning för alla medlemmar i Positiva Gruppen Syd. All träning på gym eller schemalagda pass på Friskis anläggningar är kostnadsfritt och vi bekostar både medlemskapet och träningen. Kontakta oss så ordnar vi så att du blir medlem i Friskis & Svettis och tränar gratis 🙂 Vi har även möjligheter att erbjuda träning för dig i andra städer i södra Sverige än Malmö!
När det passar dig!