Skip to content

Kalender

Här får du en överblick av till exempel våra aktiviteter, förändringar i öppettider samt vilka tillställningar vi medverkar på

Peer-support för personer som lever med hiv i Malmö 2021
Lördag & Söndag, 7 - 8 augusti, 2021
Plusverket - 2 dagars sommarkurs i peer-support
Intresserad av att träffa andra som lever med hiv och lära mer om peer-support?

Välkommen till Plusverkets 2-dagars kurs i peer-support!

Vi blandar föreläsningar med praktiska övningar och socialt umgänge. Kursen inleds med en bakgrund till peer-support och hur det kan bidra till ett bättre liv med hiv. Vi kommer även beröra öppenhet och att berätta om sin hiv-status för andra samt att ta emot och ge peer-support till andra. Efter avslutad kurs har du möjlighet att bli peer-mentor åt någon annan som lever med hiv.

Träffen ger också möjlighet till att skapa ett nätverk och utbyta tips och råd deltagare emellan. Kursen hålls i Malmö och leds av en person som själv lever med hiv.

Vi bjuder på lunch och middag under lördagen samt lunch under söndagen. Vi anordnar även en enklare kvällsutflykt på lördagskvällen. För dig som bor utanför Malmö står vi för resekostnader, samt övernattning mellan lördagen och söndagen. Kursen är kostnadsfri och öppen för dig som lever med hiv i södra Sverige. Antalet platser är begränsat och regleras av Covid-19 restriktionerna .

För anmälan eller mer information, skicka ett mail till info@pgsyd.se

Kursinnehåll finns att hämta på Plusverket.se

Välkommen på en kul och lärorik helg!
Lördag & Söndag, 7 - 8 augusti, 2021
När det passar dig!
Gratis träning på Friskis & Svettis
Vi erbjuder gratis medlemskap i Friskis & Svettis samt träning för alla medlemmar i Positiva Gruppen Syd. All träning på gym eller schemalagda pass på Friskis anläggningar är kostnadsfritt och vi bekostar både medlemskapet och träningen. Kontakta oss så ordnar vi så att du blir medlem i Friskis & Svettis och tränar gratis 🙂
När det passar dig!