Skip to content

Kalender

Här får du en överblick av till exempel våra aktiviteter, förändringar i öppettider och annat vi har på gång


 

Årsmöte 2024
Hej allihopa!

Välkomna till Positiva Gruppen Syds årsmöte torsdagen den 22 februari kl. 18.00! Oavsett om du tidigare varit på ett årsmöte eller inte så är detta din chans till att påverka och stötta personer som lever med hiv. Din röst kan göra skillnad och genom ditt medlemskap i föreningen bidrar du till att vi kan arbeta för ett samhälle med bättre kunskap, förståelse och inkludering av personer som lever och berörs av hiv. Vi bjuder på smörgåstårta, fika och kommer likt förra året att ge en presentation av vad som hänt föregående år, presentera verksamhetsberättelsen för 2023 och även ge en inblick i vad som är på gång under 2024.

👉Påverka föreningen! Vi vill passa på att påminna om att du fortfarande har möjlighet att bli styrelsemedlem år 2024. Bifogat finns ett meddelande från valberedningen där det berättas mer om vad det innebär att vara med i styrelsen. Intresse meddelas via e-post: sergioscro.se@gmail.com senast onsdag 14 februari.

Hur deltar jag? Årsmötet hålls fysiskt på Jörgen Ankersgatan 12 den 22 februari kl. 18.00.Om du är medlem har du rösträtt under årsmötet. Medlemsavgiften är 100 kr för individuella medlemmar, och 150 kr för hushåll med två eller fler samboende personer. Summan betalas in till bankgironummer 567-2844 eller med Swish till 123 655 44 22.

🔔Anmäl dig senast onsdag den 21 februari! 🔔

Du anmäler dig till årsmötet genom att maila: info@pgsyd.se eller ringa 0722 - 22 91 61. Meddela även eventuella allergier och matpreferenser.

Eftersom vi är oerhört stolta över resultatet från 2023, har vi dessutom bjudit in våra bidragsgivare (statliga och kommunala myndigheter) samt vår revisor.

Vi hoppas på att se dig den 22 februari!

Varmt välkommen!❤️
Varje Torsdag mellan kl. 13 - 16 *
Drop-in Öppet
Kom förbi på drop-in och häng med oss. Vi fikar och brukar prata om att leva med hiv eller annat som hänt eller är intressant i våra liv.

Vår adress är Jörgen Ankersgatan 12 och vi finns på 6:e våningen. Vill du kontakta oss innan kan du göra det på 0722 - 22 91 61 eller info@pgsyd.se

Hjärtligt välkommen!

* Obs - Röda dagar som infaller på en torsdag är drop-in stängt.
Varje Torsdag mellan kl. 13 - 16 *
När det passar dig!
Gratis träning på Friskis & Svettis
Vi erbjuder gratis medlemskap i Friskis & Svettis samt träning för alla medlemmar i Positiva Gruppen Syd. All träning på gym eller schemalagda pass på Friskis anläggningar är kostnadsfritt och vi bekostar både medlemskapet och träningen. Kontakta oss så ordnar vi så att du blir medlem i Friskis & Svettis och tränar gratis 🙂
När det passar dig!