Skip to content

Kalender

Här får du en överblick av till exempel våra aktiviteter, förändringar i öppettider och annat vi har på gång

Torsdag, 16 februari, 17:30
Spänning+middag med PG Syd på Sherlocked
Redo för en läskig eller klurig kväll? Du väljer!

Häng med till en av Malmös bästa upplevelser - Sherlocked!

Välj mellan: "Jack", ett läskig och skrämmande spel som kommer sätta dina nerver på spel eller "The Tenants", ett klurigt spel där du genom olika rum behöver samla diamanter genom att lösa olika gåtor i 1800-tals miljö.

Vi träffas i vår lokal klockan 17:00 och går gemensamt till Sherlocked på Östergatan 5 i Malmö, alternativt möt upp direkt vid Sherlocked.

Aktiviteten startar klockan 17:30 och pågår i cirka 60 -90 minuter Efter aktiviteten kommer vi äta middag i form av "Flatbread Bonanza" på Sherlocked. Meddela gärna ifall du har allergier.

Anmäl dig till info@pgsyd.se eller genom att ringa 0722 - 22 91 61.

Aktiviteten är för dig som lever med hiv i södra Sverige.

Har du några frågor - tveka inte att kontakta oss via mejl eller 0722-22 91 61

Väl mött och välkommen på en kul kväll 🙂
Torsdag, 16 februari, 17:30
Torsdag, 23 februari, kl. 18:00
Positiva Gruppen Syds årsmöte 2023 - Kom och gör skillnad för personer som lever med hiv!
Hej alla!

Välkommen in i 2023 och till årsmötet torsdagen den 24 februari kl. 18:00!

Oavsett om du tidigare varit på ett årsmöte eller inte så är detta din chans att påverka och stötta personer som lever med hiv. Din röst kan göra skillnad och genom ditt medlemsskap i föreningen bidrar du till att vi kan arbeta för ett samhälle med bättre kunskap, förståelse och inkludering av personer som lever och berörs av hiv!

Vi bjuder på mat och fika, och kommer likt förra året att ge en presentation av vad som hänt föregående år, presentera verksamhetsberättelsen för 2022 och även ge en inblick i vad som är på gång under 2023.

Hur deltar jag?

Årsmötet kommer att hållas som ett hybridmöte, vilket betyder att fysisk eller digital medverkan är möjlig. Vi kommer som vanligt att hålla det fysiska mötet här i våra lokaler på Jörgen Ankersgatan 12 och samtidigt finns det möjlighet att delta digitalt för den som föredrar det. Meddela vid anmälan hur du vill medverka.

Medlemskap för 2023

Medlemsavgiften för 2023 är 100 kr för individuella medlemmar, och 150 för hushåll med två eller fler samboende personer som blir medlemmar. Summan betalas in till bankgironummer 567-2844 eller med Swish till 123 655 44 22. Stort tack på förhand för ditt stöd!

Anmäl dig senast den 9 februari!

Du anmäler dig till årsmötet genom att maila info@pgsyd.se eller skicka ett meddelande till oss här på Facebook. Meddela även eventuella allergier och matpreferenser så att vi kan ordna med mat. Möteshandlingar skickas ut cirka två veckor innan mötet äger rum.

English speaking? Feel free to join at our office and we will translate the meeting as best as we can!

Med vänliga hälsningar, Positiva Gruppen Syd
Torsdag, 23 februari, kl. 18:00
Varje Torsdag mellan kl. 13 - 16 *
Drop-in Öppet
Kom förbi på drop-in och häng med oss. Vi fikar och brukar prata om att leva med hiv eller annat som hänt eller är intressant i våra liv.

Vår adress är Jörgen Ankersgatan 12 och vi finns på 6:e våningen. Vill du kontakta oss innan kan du göra det på 0722 - 22 91 61 eller info@pgsyd.se

Hjärtligt välkommen!

* Obs - Röda dagar som infaller på en torsdag är drop-in stängt.
Varje Torsdag mellan kl. 13 - 16 *
När det passar dig!
Gratis träning på Friskis & Svettis
Vi erbjuder gratis medlemskap i Friskis & Svettis samt träning för alla medlemmar i Positiva Gruppen Syd. All träning på gym eller schemalagda pass på Friskis anläggningar är kostnadsfritt och vi bekostar både medlemskapet och träningen. Kontakta oss så ordnar vi så att du blir medlem i Friskis & Svettis och tränar gratis 🙂
När det passar dig!
Nu - fram till februari 2023, Malmö Universitet
Utställning: Tre berättelser om liv med hiv från Skåne
Vi är glada över att vår utställning ”Tre berättelser om liv med hiv från Skåne” nu finns på Malmö Universitet, Fakulteten för hälsa och samhälle.

Utställningen finns på tredje våningen i biblioteket. Utöver våra berättelser finns också litteratur som bidrar med fler perspektiv och erfarenheter.

Tack MAU för utrymmet och ert fantastiska engagemang med utformning och inkluderingen av litteratur. Utställningen pågår tills februari 2023.

Plats: Malmö Universitetet, Biblioteket Hälsa och samhälle, tredje våningen Adress: Jan Waldenströms gata 25, 214 66 Malmö

Öppetider: Mån–fre: 10–16 (utökat öppet för studenter och personal alla dagar 6–22)

Entre: fritt

#synliggör #nätverk #nyanarrativ
Nu - fram till februari 2023, Malmö Universitet